onsdag 28 mars 2012

CHAMPIONS LEAGUE!

Dagen är varm och skön,
som gjord för en lat dag vid stranden. Inga inköp! Alltefter att förmiddagstimmarna rinner i väg får vi i datorn span på, att i dag spelas det fotboll, Milan mot Barcelona i Champions Legue. Matchen visas hemma i Sverige klockan 20.45. Alltså vid tretiden i USA. Klockan är runt ett-tiden och vi startar en intensiv sökning efter sportbarer i Fort Lauderdale, som eventuellt visar matchen.

Sökning på deras hemsidor,
men svårigheten är att se om där liras någon fotboll. Jag går ner i receptionen och här startas en intensiv och hjälpsam sökning, men utan resultat. Jag ger upp och återvänder till rummet för förnyad spaning. Tiden börjar rinna ut ...  Men plötsligt finner jag en sportbar, där man kan ana att där visas fotboll. Positivt svar vid telefokontakt!


Snabbt iväg i bilen,
sportbaren Slacker´s, på East State Road, ligger inte nästgårds. W är en rackare på att hitta i denna stad, så han gasar på. Slacker´s är en jätteanläggning, mycket modernt inrättad och otroligt många stora bildskärmar finns där. Vi hinner dit, en del av matchen är redan spelad. Vi får ett bra bord, en enkel lunch, och en kul upplevelse att se Millan spela mot Barcelona. Det blir oavgjort:  0 - 0.

Vad gjorde vi sedan?
Vi äter en kvällsmacka på rummet, tar det lugnt, kollar på TV, och tittar på  den häftiga regnskuren som drar över oss i området Pompano Beach. Det blir en vilsam kväll för två pensionärer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar