lördag 31 mars 2012

JÄTTEREGN OCH ÅSKDUNDER

Denna förmiddag blev det för min del inte så lång tid på stranden,
Jag behöver tid till att "vårda" min blogg, så jag blir sittande på rummet och W lögar sig i solen. Dels med en god bok, dels med besök i Atlantens bölja. Havet lite mer oroligt i dag?


ANKRING HOS SHOOTER´S.

Sent på eftermiddagen känner vi matbehov
och bestämmer att Shooter´s skall få rå om oss till lunch. Vanligen besöker vi Shooter´s via en tur med vattentaxin. Men det är sent, så vi åker dit med bilen. Oftast är här så mycket folk, att man inte får bord direkt, utan förses med en "piper" som signalerar när bordet är ledigt. Men inte i dag!

Vi får ett trevligt bord ute,
nära bryggan, således en parkettplats för att kunna skåda båttrafiken här. I dag är det läge för Coconut Shrimp. Vår absoluta favorit! Sedan kalasar vi på Baby Back Ribbs. Vi njuter ...


COCOA SHRIMP.
Ganska hastigt ändrar sig vädret.
Det blåser upp, det blir lite oroligt runt borden, personalen kollar runt och söker bordsbyte. Nu störtregnar det. Vi får hastigt byta bord och flytta inomhus, och samtidigt börjar det åska. Kraftiga knallar. Dom kommer tätt och det dundrar på. Men ganska snart övergår vädret på nytt till skönt solsken. Vi avslutar måltiden och åker hem till hotellet.

På kvällen blir det underhållning vid poolbaren.
En man som spelar gitarr och sjunger, han har en skön repertoir och hanterar sin gitarr riktigt bra.. Vi avnjuter musiken och sången från vår bekväma balkong och kompletterar detta med en macka. hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar